Events in Sofia

Looking for something to do in Sofia? Whether you're a local, new in town or just cruising through we've got loads of great tips and events to offer. Featuring the best of things to do in Sofia – Live Music and Gigs, Family Events, Art & Culture, Food & Drink and much more. Sofia fundraisers and charity events.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Leader Talks с Маги Халваджиян и гост-водещ Димитър Станчев

19th September 2019 @ 10:00 pm - 20th September 2019 @ 1:00 am

[Вземете вашите билети сега: https://urboapp.com/bg/e1423-leader-talks-maggie-halvadjian-dimitar-stanchev ]
Внимание! Закупуването на билет не гарантира седящо място .

Здравейте, приятели!

Лятото е все още в разгара си и сигурно лежите на някой плаж, но съвсем скоро градският живот ще си върне нормалния ритъм и ,разбира се, с него – и новия сезон на Leader Talks! Както винаги, сме на среща, за да стоплим дните ви и да ви предложим поредната доза полезна информация и вдъхновение! Този септември от един много специален и изключително успешен човек – Мъгърдич Халваджиян! Той е роден на 18 февруари 1967 г. в гр. Плевен. Завършва НБУ, специалност ‚Режисура’. Заснел е повече от 500 музикално видео клипове и реклами в периода 1992-2002 г. Продуцира едни от най-успешните телевизионни формати в България: ‚Х фактор’, ‚Като две капки вода’, ‚България търси талант’, ‚Страх’, ‚Море от любов’, ‚Имаш поща’, т.н. В период 2015-2017 г. заснема три игрални и един късометражен филм, които са закупени от чужди дистрибутори и са разпространявани на световния пазар. Работи със световно известните актьори – Michael Madsen, William Baldwin, Paul Sorvino. От 2009 до 2012 г. Маги Халваджиян е председател на ‚Асоциацията на филмовите и телевизионни продуценти’, а през 2015 г. получава званието ‚академик’ от ‚Българската академия на науката и изкуствата’. В края на 2016 г. г-н Халваджиян получи почетната грамота ‚Златен век’, от Министерство на културата, за приноса му в развитието на българската култура. Отличен е за ‚Най-добър телевизионен продуцент’ на наградите ‚Мъж на годината’, организирани от Дарик радио.

Вашите въпроси към Маги на сцената ще задава Димитър Станчев – негов дългогодишен приятел и колега. Димитър е роден в град София и на 25 годишна възраст имигрира в Канада. В Канада развива успешен бизнес с недвижими имоти и строителство. След промените, през 1992 година се завръща в България и инвестира и развива предприемачество в различни сектори. Започва бутилиране и износ на минерална вода Невестино за Северна Америка. Разработва мрежа за доставка и дистрибуция на газ-пропан бутан за България. Инвестира и създава телевизионните предавания Супер шоу Невада, шоу Такси, Треска за злато. По-голямата част от неговия бизнес е свързана с производство на ел. енергия от възобновяеми източници. От 2006 година е собственик на ВЕЦ Средногорци. През 2008 година изгражда първия фотоволтаичен парк на Балканите. Неговите компании Еко Уъркс ООД и Енерджи Инвестмънтс АД са водещи в бранша. Последната му бизнес страст е инвестиции в IT компании и стартъпи. Това е нещо, което наистина го интересува и мотивира. Председател е на Асоциацията на газовите и петролни дружества и търговци. Един от основателите, изпълнителен директор и почетен председател на Асоциацията на телевизионните и филмови продуценти.

Ще ви очакваме в този вълнуващ разговор – не забравяйте да зададете въпросите си към Маги при онлайн регистрацията си! До 06.09 (петък) можете да се възползвате от ранното ни записване!
Вратите отварят в 19:00ч. Събитието започва около 19:30ч.
Очакваме ви!

Details

Start:
19th September 2019 @ 10:00 pm
End:
20th September 2019 @ 1:00 am
Website:
https://urboapp.com/bg/e1423-leader-talks-maggie-halvadjian-dimitar-stanchev

Venue

Carrusel Club
Georgi S. Rakovski 108
Sofia, Sofia 1000 Bulgaria
+ Google Map

Free Event Listing

If you have an event, that you would like to be featured on our Event Calendar, please visit Free Event Listing.